Lessen

 

Er zijn verschillende lesdagen bij De Viergangruiters:

– Op woensdagavond zijn er twee lesuren. De lesavond begint om 19.00 uur en is om 21.00 uur afgelopen. De lessen worden verzorgd door Carola Valentijn.

– Op donderdagavond zijn er twee lesuren. De lesavond begint om 19.00 uur tot 21.00 uur. De lessen worden verzorgd door Laura Veenstra.

– Op zaterdagochtend zijn er drie lesuren. De lessen beginnen om 09:00 uur tot 12:30 uur. De les van 9.00 – 9.30 uur is een ponyles voor hele jonge/beginnende ponyruiters en van 9.30-10.30 uur voor beginnende ponyruiters. De lessen worden verzorgd door Connie Wendel.

Op alle dagen lessen pony- en paardenruiters.

Gedurende de schoolvakanties van Regio Midden worden er geen lessen gegeven. Uitzondering hierop is de laatste zaterdag van de zomervakantie, dit is voor de zaterdag weer de eerste les na de vakantie. De schoolvakanties zijn te vinden op de site van de Rijksoverheid.

Potentiƫle nieuwe leden worden in de gelegenheid gesteld om door middel van drie gratis proeflessen kennis te maken met De Viergangruiters. In overleg met de instructie en het bestuur wordt bepaald in welke les je het beste mee kunt draaien, natuurlijk wordt hierbij ook rekening gehouden met je eigen wensen.

Voor meer informatie over de (proef)lessen kun je contact opnemen met het bestuur.