Lessen

 

Er zijn verschillende lesdagen bij De Viergangruiters:

– Op woensdagavond zijn er twee lesuren dressuur. De lesavond begint om 19.00 uur en is om 21.00 uur afgelopen. De lessen worden verzorgd door India van Leeuwen.

– Op donderdagavond zijn er twee lesuren dressuur. De lesavond begint om 19.00 uur tot 21.00 uur. Wij zijn op zoek naar een nieuwe instructeur voor deze lessen! Heb je interesse stuur dan een mail naar info@viergangruiters.nl!

– Op zaterdagochtend zijn er twee lesuren voor ponyruiters. De lessen beginnen om 09:00 uur tot 11:00 uur. De lessen worden verzorgd door Marije Heller.

– Om de week op maandagavond zijn er springlessen van 3 kwartier. De ponyles begint om 18:45 uur, aansluitend de paarden. Er zijn 2 of 3 lessen. De lessen worden verzorgd door Helma van de Heuvel.

Gedurende de schoolvakanties van Regio Midden worden er geen lessen gegeven. Uitzondering hierop is de laatste zaterdag van de zomervakantie, dit is voor de zaterdag weer de eerste les na de vakantie. De schoolvakanties zijn te vinden op de site van de Rijksoverheid.

Potentiƫle nieuwe leden worden in de gelegenheid gesteld om door middel van drie gratis proeflessen dressuur of twee proeflessen springen kennis te maken met De Viergangruiters. In overleg met de instructie en het bestuur wordt bepaald in welke les je het beste mee kunt draaien, natuurlijk wordt hierbij ook rekening gehouden met je eigen wensen.

Voor meer informatie over de (proef)lessen kun je contact opnemen met het bestuur.